İstanbul Zonguldaklılar Derneği yeni bir organizasyonun hazırlığı içerisine girdi

İstanbul Zonguldaklılar Derneği bu kez 17 Aralık Cumartesi günü Bakacakkadı Beldesi'nde buluşacak. Geçtiğimiz hafta sonu Küçükköy semtinde bulunan derneğin bu kez ki toplantı amacı Zonguldak'ta ki iş adamları ile bürokratları bir araya getirmek. Derneğin lokalinde gerçekleştirilen toplantıya, dernek Başkanı Orhan Bayraklı, Yönetim Kurulunun yanı sıra İstanbul'daki iş adamları ve akademisyenlerden Ahmet Doruk, Hayri Ayyıldız, Birol Kabarık, Hayrettin Şallı, Muharrem Aydın, H.İbrahim Ece, Gurbey Altay, Mehmet Gökay, Şevki Bayram ve misafirler katıldı.
Dernek Başkanı Orhan Bayraklı ve ekibi, bu yıl farklı bir organizasyona imza atmayı planlıyor.
Toplantıda Zonguldak adına önemli karalar alınmış bulunup geniş çaplı bir organizasyonun temelini attılar. Bu organizasyonu üstlenen gurbetteki Zonguldaklılar bu yıl ki iş adamları toplantısını Zonguldak'ta yapma kararı aldı.
Dernek Başkanı Bayraklı'nın Zonguldak'ta bulunan iş adamları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile temasları sonucunda 17 Aralık Cumartesi günü Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine Bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde bulunan 100. Yıl Atatürk Hizmet Tesisleri'nde iş adamları ile bürokratları bir araya getirecek. Bayraklı konuşmasında, Zonguldak ile İstanbul arasında bir köprü oluşturarak birlik ve beraberlik içerisinde hem ülke adına hem de Zonguldak adına ne gibi faydalı işler yapabilme içerisinde oluruz düşüncesi ile toplanacaklarını belirterek bu oluşuma destek verenlere ve katılan konuklara teşekkür etti.