Zonguldak Kömürspor Yönetimi, gurbetçilerin talebi üzerine Euro hesabı açtı. Yurt dışında yaşayan Zonguldakspor sevdalılarının değişik şekilde kandırılarak paralarının alındığına dikkat çeken Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, “Kulübümüze destek vermek isteyen gurbetçilerimiz açtığımız Euro hesabına bağışta bulunabilirler. Bunun dışındaki taleplere itibar etmesinler” dedi.

Zonguldak Kömürspor maddi gelir arayışlarını sürdürüyor. Saha çevresi reklam, kombine bilet, SMS kampanyasının ardından özellikle yurt dışındaki gurbetçilerin talebi üzerine Euro hesabı açıldı. Zonguldak Kömürspor, Euro hesabıyla birlikte TL. hesabını da kamuoyuyla paylaşarak, destek verenlerin kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, “Almanya’dan gelip kulübümüze 150 euro bağışlayan ev hanımı gibi bir çok Zonguldakspor sevdalısı Euro hesabı istenmişti. Talep üzerine bu hesabı açtık. Özellikle yurt dışındaki vatandaşlarımızdan kulüp adına para toplandığı duyumlarını almıştık. Bir kez daha söylemek gerekirse kulübümüze yurt dışında herhangi bir kampanya yapılmadı. Gurbetçilerimiz bizler dışında yapılan girişimlere itibar etmesinler. Destek vermek isteyen gurbetçilerimiz bizlere Euro hesabından para gönderebilir. Yapacakları destek için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Açılan hesaplar şu şekilde:(Euro hesabı)

Ziraat Bankası: Şube kodu: 2359, Şube Adı: Karaelmas Iban: TR380001002359570424045004

TL Hesabı: Şube kodu: 2359 Şube adı: Karaelmas Iban: TR920001002359570424045002