İstanbul Zonguldaklılar Derneği kendine ait olan yeni lokalin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde Küçükköy semtinde bulunan derneğin yeni lokali büyük katılım ile açılış töreni gerçekleşti. Zonguldak’tan önemli isimlerinde katıldığı açılışa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile eşi Dilek Çimenoğlu, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, DP Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Köksal Toptan ile DP aday adayı Özlem Özçakır, Hak ve Eşitlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Muhammet Akman, Bartın Bağımsız Milletvekili Adayı Harun Gündağan, , Abant İzzet Baysal Üni. Tıp Fak. Beyin Cer. Pr. Dr. Nezihi Özkan, Boğaziçi Üni. Daire Başkanı Neşe Özgün, Bağcılar Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mustafa Doruköz, Pendik Devrekliler Derneği Başkanı Ayhan Erol, Bartınlılar Derneği Başkanı Avni Akdoğan, Bartın Hasankadılılar Derneği Başkanı İbrahim Ayaş, İETT Çalışanları Derneği Başkanı Selim Sezer ile Mali Sekreter Mehmet Kapucu, Zonguldaklı iş adamlarından, Ahmet Doruk, Hüseyin Şen, Mehmet Gökay, Mustafa Gülmez, Muharrem Aydın, Sezgin emir, Vedat Atasoy, Şenol Kapan, Derneğin Yönetim Kurulu, üyeler ve çok sayısa misafir katıldı.
Daha önce önemli faaliyetleri ile kendini gösteren Zonguldaklılar Derneği bu kez önemli bir işe imza atarak gurbette, Zonguldak adı altında dernek mülkiyetine kavuştu.  Bu onuru yaşatan İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, hemşerilerinden büyük alkış aldı. Dernek başkanı Bayraklı Zonguldaklıların onurlu gününde yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi:
“Gurbette Zonguldaklılara böyle bir mülkiyeti kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu, onurumuzu ve sevincimizi bizlere yaşatan tüm yönetim kurulum, üyelerim ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan’a son üç yıldır etkinliklerimize katıldığı içinde teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Hedeflerimize hedef katacağız bunu da yine hemşerilerim ile birlikte başaracağız. Herkesin derneğimize desteklerini bekliyorum ki bu hedeflerimizi kısa sürede gerçekleştirelim. Hedeflerimizden ilki Zonguldak için olacak en önemlisi de sevgili gençlerimizin eğitimlerine katkı amaçlı burs vermektir.”
Zonguldak’tan açılış törenine katılan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Dernek Başkanı Orhan Bayraklı’yı tebrik ederek çalışmalarında destek olacaklarını belirttiler. Bu çalışmaların Zonguldak adına gurur verici tablo olduğunu, derneğin daha da büyüyeceğini inandıklarını söylediler.