Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç, son günlerde yaşanan terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar temenni ederken, terör saldırılarına da tepki gösterdi.


MOBESE VURGUSU

Karadeniz Ereğli ilçe genelinde jandarma ve polis ekiplerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlanması, muhtarların ve halkın bilgilendirilmesi konusundaki çalışmalarına teşekkür eden Kılıç, Ereğli kent merkezinin mobese sistemleri ile sürekli denetim altında tutulmasının ilçenin huzurlu hale gelmesinde etkin rol oynadığını vurguladı.

HİZMETE TEŞEKKÜR ETTİ

Kılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Karadeniz Ereğli ilçe merkezinde son dönemlerde gerek uyuşturucu ile mücadele gerekse asayiş uygulamalarında önemli başarılar ortaya konuldu. İlçeye Kaymakam Nazım Madenoğlu, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün çabaları ile kazandırılan mobese sistemi ise bölgemiz için tarihi adım niteliğindedir. Huzurlu ve güvenli bir kentte yaşıyoruz. Kaymakamımız Madenoğlu ve Emniyet Müdürümüz Küçük'e ilçeye kattığı hizmetlerden ötürü tüm muhtarlarımız adına şükranlarımı sunuyorum"

SEMİNERLER FAYDALI OLDU

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığının muhtarlara yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantılarının da son derece faydalı geçtiğini anlatan Kılıç, "Sorunlar birlik ve beraberlik ile çözüme kavuşur. Muhtarlarımıza yönelik düzenlenen eğitim toplantıları amacına ulaşmıştır. Jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)