Türkiye Makam Şoförleri Derneği (TMSDER) sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyelerine, "Güvenli Sürüş Hayat Kurtarır" konulu eğitim semineri düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

TMSDER Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vermeye devam edeceklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar tarafından ileri sürüş tekniği, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer Erkoç tarafından da haydi sen de farklı bak konulu eğitimler verildi.



Yılların makam şoförlüğü yapan isimlere ise plaketle teşekkür edildi. Kdz.Ereğli Kaymakamlığında uzun yıllar Kaymakamların makam şoförlüğünü yapan Fatih Şahin, plaketini, Genel Başkan Yılmaz'ın elinden aldı.

TMSDER Zonguldak İl Temsilcisi Cem Yaman, etkinliğe il genelindeki üyeler ile birlikte katıldıklarını belirterek, "Bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz. Bölgemizde de buna benzer bir etkinlik yapabilmek için çalışmalarımıza başladık. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile görüşmelerimiz bu yönde sürüyor. Başta Genel Merkez yöneticilerimiz olmak üzere eğitim noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.