Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kdz.Ereğli'ye geldi, Kdz.Ereğli Kaymakamlığı, Ticaret ve Sanayi Odası'nın ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımı bulunan işadamları ile görüştü.

 

İlk olarak Kdz.Ereğli Kaymakamlığına gelen Vali Erol Ayyıldız'ı Kaymakamlık önünde Kaymakam İbrahim Çay ve daire müdürleri karşıladı. Kaymakamlık makamında gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Ayyıldız, Göreve başlayalı fiilen 15 gün oldu. En büyük ilçemiz Kdz.Ereğli'yi bir görelim dedik. Önce namını duyduk sonra gönümüz ile görelim dedik. Çok güzel bir ilçe. Kaymakam Bey'in başarılı çalışmalarını zaten biliyoruz, doğası ile yeşili ile insanı ile bütünleşmiş bir yer dedi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Özkul, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve daire müdürlerinin de katılımı ile bir tanışma toplantısı düzenleyen Vali Ayyıldız daha sonra Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. TSO Başkanı Mehmet Genç, eksikliklerin giderilmeye çalışılacağı bir dönem dileyerek başladığı konuşmasında, Sanayi kentiyiz ama biz sanayiyi burada geliştiremedik. Belirli projelerimiz var bunları da önümüzdeki süreçte sizlere sunacağız sözleri ile konuşurken Vali Ayyıldız'da konuşmasında, İlin valisi olarak her zaman yanınızdayız. Allah sizlere kolaylık versin sizler varsınız ki ülke gelişsin. Bize düşen bir görev varsa yaparız ifadelerine yer verdi. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'ne geçen ve Tat Metal'da OSB yöneticileri ile görüşen Vali Erol Ayyıldız yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantı ardından ise Ayyıldız şu açıklamayı yaptı: Hem Kdz.Ereğli'mizi gördük hem sanayimizi gördük biz buradaki sanayicilerimizden idarecilerimizden istifade ettik, Ereğli'yi tanıdık, problemleriyle güzellikleriyle gördük. İnşallah bundan sonra hem Ereğli'mize hem Zonguldak'ımıza bu bilgiler ışığında bakacağız güzel şeyler olacak.