Alaplı’da götürüldüğü hastanede yanan down sendorumlu bronşit hastası olan Fatma ve Hüseyin Temel çiftinin 2 yaşındaki oğlu Yasin Hüseyin Temel'e CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal destek verecek.

Alaplı’da doğuştan down sendromu olan ve götürüldüğü hastanede yanan 2 yaşındaki Yasin Hüseyin Temel'e, CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal sahip çıktı. Küçük Yasin, Alaplı Şoförler Odası'na ait ambulansla Ankara Başkent Hastanesi'ne götürülürken, hastane masraflarının tamamen Haberal tarafından karşılanacağı belirtildi. CHP Alaplı eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda Seçim Koordinasyon Başkanı Mehmet Altay, “Bu çocuğumuz direkt olarak CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal tarafından Ankara Başkent Hastanesine tedavi ettirilmek üzere götürüldü. Çocuğumuz Adapazarı'nda yanlış bir tedavi sonucu yanmıştır. Bu vesile ile CHP Alaplı İlçe Teşkilatı adına Haberal ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
2 yaşındaki Yasin Hüseyin Temel'in babası Hüseyin Temel de, “CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal ve CHP Alaplı İlçe Teşkilatı çocuğuma sahip çıktı. Allah razı olsun” diye konuştu.