CHP Zonguldak Milletvekili adayı Prof.Dr.Mehmet Haberal’ın oğlu Kemal Haberal ve CHP Zonguldak 5. sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Önder’i ziyaret etti seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Haberal, “Şahıslar üzerinden politika yapmıyoruz, bizim rakibimiz AKP’dir. Biz Zonguldak’tan CHP’nin başarılı ve birinci parti çıkması için ailece ve CHP örgütleri ile üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonguldak kendi evladı Mehmet Haberal’a sahip çıkacak ve onu meclise gönderecektir. Gün bölgemizi ve ülkemizi ayağa kaldırma günüdür” dedi.

 

CHP Zonguldak Milletvekili 1. sıra adayı Prof.Dr.Mehmet Haberal’ın oğlu Kemal Haberal ve CHP Zonguldak 5. sıra milletvekili adayı Avukat Ünal Demirtaş, gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ettiler. Kemal Haberal, Zonguldak halkının kendi evladı Mehmet Haberal’ı sahip çıkacağına inandığını belirterek halkın da gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

 

TEK RAKİBİMİZ AKP

Başkent Üniversitesinin hastanelerinde ve eğitim kurumlarında herhangi bir aracıya gerek olmadığını parti yöneticilerinin Zonguldak ile ilgili koordinasyonu sağlayabileceklerine vurgu yapan Kemal Haberal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  Başkent Üniversitesi her zaman Zonguldak halkının hizmetinde olmuştur. Prof.Dr.Mehmet Haberal, Zonguldak’tan gelen hemşehrileri için her zaman talimat vermiş ve bu talimat gereği Zonguldak halkı hastaneden rahatlıkla faydalanmasını sağlamıştır. Biz şahıslar üzeriden politika yapmıyoruz bizim tek rakibimiz AKP’dir. Biz Zonguldak’tan Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı ve birinci parti çıkması için ailece ve CHP örgütleri ile üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Prof.Dr.Mehmet Haberal onurlu ve dik biçimde Zonguldak halkı milletvekili seçecektir. Biz 60 yıldır bu memleketteyiz. Ailemiz burada, büyüklerimizin mezarları burada. Zonguldak’ta büyüdük, Zonguldak’ta okuduk. Zonguldak’lı olup olmadığımız tartışılmaya çalışılıyor bunu kimlerin yaptığını ne amaçla yaptığını da iyi biliyoruz. Bizim Zonguldaklılımızı kimse tartışamaz.

 

“HİZMETİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Zonguldak’a hizmeti el ele birlikte yapacağız. Haberal Zonguldak’ın kendisine sahip çıkılmasını asla unutmaz. Göstereceği vefayı da herkes görecektir. Yeter ki Zonguldak ona destek olsun, burada Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti çıksın. CHP Zonguldak’ta birinci parti olur bir takım yerlere cevap verirse bizim mutluluğumuz bir kat daha artar. Son olarak şunu belirtmek istiyorum ki, Zonguldaklı kendi evladına sahip çıkacaktır. Maruz kaldığı bu haksızlığı 12 Haziran tarihinde sahip çıkarak gösterecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemize, ülkemize sahip çıkacağız. Önder Gazetesi’ni de takip ediyoruz toplumsal olaylar karşısında gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyoruz.