CHP Zonguldak 1.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal tek amaçlarının Zonguldak'a hizmet etmek olduğunu söyledi.

CHP Zonguldak 1.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal, CHP 5. sıra milletvekili adayı Ünal Demirtaş, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve kurumları ziyaret etti. Haberal, özellikle sağlık ve eğitim konusunda bölgeye büyük yatırımlar yapmak istediklerini söyledi. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'ten Alaplı'ya yapılması planlanan yatırımları ve sorunları içeren bir dosya alan Haberal, dosyayı inceleyerek yapılması gerekenler üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Haberal, “Zonguldak bizim memleketimiz. Zonguldak ve ilçeleri için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” diye konuştu.

KARANLIKTAN CHP İKTİDARI İLE ÇIKILABİLİR

CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin de, 12 Haziran'da CHP'nin iktidar olacağına inandıklarını ifade ederek, ”Türkiye'nin içinde bulunduğu kaos ortamı gözler önünde. Türkiye bu karanlıktan sadece CHP iktidarı ile çıkabilir' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ise, CHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 5. sıra adayı Avukat Ünal Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerine seçim çalışmalarında başarılar diledi.