Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal, Alaplı’da iki engelli vatandaşa yardım elini uzattı.

Alaplı’da Yedigelli ve Çatak köyünde ikamet eden iki engelli vatandaşa CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal'ın oğlu Kemal Haberal sahip çıktı.
Haberal, Alaplı Yedigelli köyünde ikamet eden yürüme engelli vatandaşa tekerlekli sandalye lastiği ve akü desteğinde bulundu. Kendisine destek veren Haberal'a teşekkür eden Erkan Demirhan, “Şu andaki duygularım anlatılmaz yaşanır. Mehmet Haberal'a ve oğlu Kemal Beye şükranlarımı sunuyorum bizleri çok mutlu etti” dedi.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin de, “Geçen hafta Yedigelli köyümüzü ziyaretimizde arkadaşımızın durumunu Kemal Haberal'a aktardığımızda yardım edeceğini söyledi ve bugün tekerlekli sandalyenin lastiklerini ve aküsünü gönderdi kendisi reklam amaçlı olmasını istemediği için biz teşkilat olarak biz getirdik” diye konuştu.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin ve beraberindekiler daha sonra Çatak köyünde ikamet eden yatağa bağlı Murat Coşkun'a Haberal tarafından gönderilen çok fonksiyonlu felçli yatağı teslim etti.