Zonguldak Maden İşçileri’nin eski Genel Başkanlarından Osman İpekçi’nin eşi Hacire İpekçi (91) yaşadığı Kandilli’de Vefat etti.

Kandilli’nin eski Belediye Başkanlarından Mehmet İpekçi’nin annesi de olan Hacire İpekçi’nin cenazesi 18 Eylül 2015 Cuma günü Kandilli Geyikbeli Camisi’nde öğle namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi..

Cenaze törenine; Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, önceki Başkanı Nihat Saral, CHP ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP ilçe Başkanı Talat Şeker, DSP ilçe Başkanı Mustafa Timur, CHP Milletvekili aday adaylarından Suat Önder, Kandillililer Derneği'nin eski Başkanlarından Nezih Kırdar, TTK ve Hema Yöneticileri, GMİS eski Genel Başkan Yardımcılarından Rahmi Yaman, ailesi, belde sakinleri ve belde dışında ikamet eden Kandillililer katıldı. 

Hacire İpekçi’nin en küçük oğlu Mehmet’in dışında; Sevim, Galip, Haluk ve Yavuz isminde çocukları bulunuyor. Saha Komiserlerinden Memiş Yavuz’un da halası olan Hacire İpekçi’ye  Önder Gazetesi Ailesi olarak Allahtan rahmet kederli ailesi, yakınları, dostları ve Kandillililere başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.