Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısı ve Kuzey Irak'ta 2 askerin şehit edilmesi nedeniyle Kdz.Ereğli'de yapılması planlanan gençlik konseri ertelendi.

ERTELEME KARARI ALINDI

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, düzenlediği basın toplantısında, 17 Mart tarihinde Erdemir ofis yolunda Engin Atalay, Şimal ve Ece Seçkin'in katılacağı halk konserlerini son günlerde yaşanan acı olaylar karşısında erteleme kararı aldıklarını söyledi.

"TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

Terörü lanetleyen Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında 2 camiye yapılan terör saldırısında, ibadet etmekte olan masum 50 müslüman hayatını kaybetti. Yine önceki gün Irak'ın kuzeyindeki operasyon esnasında çıkan çatışmada iki kahraman askerimiz şehit oldu, sekiz kahraman askerimiz ise yaralandı. Acıları paylaşıyoruz. Bir kez daha terörü lanetliyor, hayatlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Sanatçılar ile yaptığımız görüşmeler sonucu gençlik konserini 27 Mart tarihine erteledi"

ORUÇ DA KATILDI

Açıklamaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile sanatçı Tahsin Taşkın katıldı.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)