Alaplı'nın Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Fatih Mahallesi köprüsünün inşaatının başlaması sebebiyle afiş astırarak siyasetçilere teşekkür etti.

Muhtar Ahmet Uysal, Fatih köprüsünün yapım çalışmalarının başladığını, yapılacak olan köprü ile Alaplı'nın iki yakasının bir araya geleceğinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Köprünün yapım çalışmalarına başlanması dolayısıyla siyasilere teşekkür eden Uysal duygularını şöyle dile getirdi:

"Yaklaşık on yıldır Alaplı bu köprüyü bekliyor. Zonguldak'ın büyük siyasetçisi eski TBMM Başkanı Köksal Toptan bizzat Fatih Mahallesine gelerek meydanda toplanan vatandaşlarımıza 'Köprüyü muhakkak yaptıracağız. İçiniz rahat müsterih olun. Ben verdiğim sözü tutarım' dediğinde açıkçası rahatlamıştık. Biraz geç ve sorunlu olsa da ihalesi yapılmış, yüklenici firması belli olmuş,  Berat İnşaat firması hafta sonunda inşaat malzemeleri ve makine edevatlarını taşımaya başlamışlardır. Alaplı için son derece önem arz eden Fatih Mahallesi köprüsünün bu aşamaya gelmesinde en büyük katkısı olan başta Zonguldak Milletvekili eski TBMM Başkanı Köksal Toptan'a, valimize, kaymakamımıza, siyasetçilerimize ve basınımıza Kılçak Köyü ve Fatih Mahallesi adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum."