Büro Emekçileri Sendikası (BES) Zonguldak Şubesi Başkanı Hayri Anıl Çetin ve üyeleri, 666 sayılı kanun hükmü kararname ile yaşanan hak kayıplarına karşı eylem yaptı.

BES Zonguldak Şubesi Başkanı Hayri Anıl Çetin ve üyeleri, Zonguldak Vergi Dairesi önünde, 666 sayılı kanun hükmü kararname ile yaşanan hak kayıplarına karşı kitlesel basın açıklamasında bulundu.
BES Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin yaptığı açıklamada, BES Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin yaptığı basın açıklamasında, Büro Emekçileri Sendikası olarak Kasım ayında 2013 yılı bütçe takvimine karşı 'Emeğimize Onurumuza Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz' talebi ile başlattığımız eylem programımızda genelde büro emekçilerinin özelde ise maliye emekçilerinin taleplerinin bütçede yer almasını talep ettik. 2012 Aralık ayında ek ödemelerimizin emekli aylığına dahil edilmesi, kaldırılan fazla mesai ücretlerinin iyileştirme olarak maaşımıza eklenmesi talebiyle ülke genelinde topladığımız dilekçeleri yarım gün iş bırakma eylemi yaparak Maliye Bakanlığı'na gönderdik. Bugün 1 Nisan 2013 yine taleplerimiz için ülke genelinde alanlardayız. Bizlerin mücadelesi insanca yaşam, güvenceli iş, güvenceli gelecek mücadelesidir. Bu taleplerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Taleplerimiz için mücadelemizi bundan sonrada yükselterek sürdüreceğiz dedi.