Ünlü arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili olarak, "İnsan gibi yaşamalıyız" dedi.  

 

Birkaç sahne çalışması ve bir dizi etkinliklere katılmak için Ereğli’ye gelen arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Ereğli'yi çok beğendiğini Ereğli'ye gelmeden önce böyle sıcak bir tablo hayal etmediğini söyledi. Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu belirten Taşıyan, "Ereğli'ye ilk kez geliyorum. Yeni albümün hazırlığındayız, bu albümde Ereğli'nin geleneksel bir parçasını da albümüme dahil etmek istiyorum. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli'ye bundan sonra sık sık gelmeyi planlıyorum. " şeklinde konuştu.  

 

Son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Hakan Taşıyan, devletin bunun intikamını alacağını söyledi. Taşıyan, "Ereğli'yi geçen haftalarda televizyonlar izledim tüm Türkiye'yi sarsan bir olay yaşandı. Ereğli bir şehidini uğurladı, hepimizin başı sağ olsun. Öncelikle gereken ne ise yapılacak. Devlet büyüklerimiz bunun intikamını alacaktır. Acımız çok büyük insan gibi yaşamalıyız. Gönül ister ki karşımıza insan çıksın insan gibi yaşayalım. Gönül sevgiden yana, gönül dostluktan yana ama bu olaylar bizi çok yıktı ve üzdü. İnşallah bunun devamı gelmeyecektir bunu ümit ediyorum" diye konuştu.