Erdemir Lojmanları mevkisinde yer alan Eski Bağlık Restaurantta gerçekleştirilen ve İmalat, İnşaat, Nakliyet ve Sac Ticareti Meslek Grubu üyelerinin davetli olduğu iftar programında konuşan TSO Başkanı Arslan Keleş, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

TSO'da 1 yıllık seçim sürecinin 1 ay önce noktalandığını ve yeni yönetimin seçildiğini belirterek konuşmasına başlayan Keleş, üyelere gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü teşekkür etti.

Keleş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler hepinizin odasıyız, hepiniz temsilcisiyiz. Aramızda muhalefet yok, Ereğli TSO'da bütünlük, hak ve menfaatleri koruma var. Ticaret ile ulaşan insanların haklarını menfaatlerini korumak için yönetimdeyiz, inşallah da başarılı olacağız. Her zaman desteğinize ihtiyacımız var. Sizlerden gelen önerileri her zaman dikkati alacağız ve şehrimizi daha güzel noktalara getireceğiz" dedi.

TSO Başkanı Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, konukları kapıda karşıladı, tek tek masaları dolaşarak gösterdikleri ilgiyeteşekkür etti.

İftar programında boşluklar dikkati çekerken, TSO'nun ikinci iftar programı ise 24 Mayıs Perşembe günü Yönder Site Kulüp'te Gıda, Perakende ve Hizmet Grubu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)