İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın ve İHA muhabiri Serhat Demir Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. 
 
KGD'ye üyelik başvurusunda bulunan İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın ile KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav arasında samimi diyaloglar yaşandı. Ayrıca halef-selef olan Sav ile Aydın mesleki dayanışma üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

İHA Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Özcan Aydın, Zonguldak'ta alışma süreci yaşadığını belirterek, Karaelmas Gazeteciler Derneği çok önemli ve aktif bir dernek. Derneğinizin yapmış olduğu çalışma ve faaliyetler bölge adına büyük anlam ve etki göstermektedir. Başarılarınızdan dolayı Başkanımız Osman Sav'ın adında derneğinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Başkanımız Osman Sav ile her zaman iyi diyaloglar içerisinde olduk, bunun bu şekilde devam etmesi ve bize vermiş olduğu manevi destek bizim için çok değerlidir dedi.
 
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da şunları söyledi:  Toplumumuzda insanlar maalesef görev teslimlerinde dargınlık, kırgınlık ve düşmanca söylemlerle karşılaşmaya alışmışlar, bu nedenle bizim anlayışımızı yadırgıyorlar. Biz derneğimizde de daha önce Atilla Öksüz başkanım ile görev teslimi yapmış yine yan yana, omuz omuza durmuştuk. O zaman da yadırganmıştı ama zaman içinde birbirimize olan desteğin azalmadığını ve derneğimiz ve Zonguldak adına yapacağımız işlerde yan yana ve beraber çalışmamızın ne kadar faydalı ve güzel olduğunu insanlara gösterdik. Bu anlamda benim İhlas Haber Ajansı'na, İHA'nın da bana küskünlüğü yoktur, olamaz. Benim yerime göreve gelen Özcan arkadaşıma yardımcı olmam boynumun borcudur.