Telekom İl Müdürü Halil Aksoy'un tayininin Çankırı'ya çıkması dolayısıyla, önceki akşam Deniz Kulübü'nde bir veda gecesi düzenlendi.
Geceye; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Aksoy'un yerine atanan Türk Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar, Telekom çalışanları ve ailelerinin yanı sıra, Belediye Meclisi'nde kabul edilen 2010 yılı bütçesini kutlamak üzere Deniz Kulübü'ne gelen Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Halil Aksoy'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek görevi boyunca yaptığı çalışmalar dolayısıyla plaket verdikten sonra, Çaycuma'daki bir diğer programa katılmak üzere Deniz Kulübü'nden ayrıldı.
Halil Aksoy, veda konuşmasında şunları kaydetti:
"ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK"
"Zonguldak'ta göreve başladığım 2000 yılında, kafamda bir takım soru işaretleri vardı. Bu memlekete alışıp alışamayacağım yönünde çekincelerim bulunuyordu. Fakat burada edindiğim dostluklar ve çalışmalarla önyargılarım teker teker kaybolmaya başladı. Zonguldak'ta çalıştığım 9 yıllık süre zarfında, önemli başarılara imza attık. Şimdi bu çalışmaları Çankırı ilinde sürdürmeye devam edeceğiz. Beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum."