Çaycuma Halk Eğitim Merkezi, Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda yılsonu sergisi açtı. Sergide, makine nakışında; Cemile Kartal, Müzeyyen Sağlam ve Dilek Güllü; ev mefruşatında; Gülser Odabaş; tel kırmada; Günsel Bilici, Gülçin Odabaş, Yeşim Yiğit, takıda; Gamze Akar, ahşap boyamada; Aycangül Sofuoğlu, yağlı boya ebruda; Serkan Toksoy; anne çocuk eğitiminde; Mürüvvet Gider; Model Uçak Yapım Kursu'nda (THK ve HEM işbirliği ile); Ceyhun Kumbas; seramikte; Leyla Dombaycı eğitmenliğinde kursiyerlerin yaptığı ürünler sergilendi.
Serginin açılışını, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar yaptı. Sergiye, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin yanı sıra çok sayıda da vatandaş katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu faaliyetlerinden bahsetti. Uçar, "Halk Eğitim Merkezi olarak, 192 kurs ile 3 bin 468 kursiyerimize eğitim verdik. Ayrıca seminer olarak çağımızın hastalığı olan kanser tanısı ve korunma yollarını da anlattık. Çaycuma Halk Eğitim Merkezimiz, çoğu ilimizden daha aktif bir şekilde çalışıyorr. Gerekli olduğu görülen her konuda eğitimler vermeye çalışıyoruz" dedi.
Sergide, ayrıca THK Çaycuma Şubesi de stand açarak model uçakları ve Türk Hava Kurumu ile ilgili bilgi verdi. Sergiyi görmeye gelenlerin çoğunluğunun takı tasarımlarında yoğunlaştığı gözlemlendi.