Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu üyesi ve kendini Halk Hareketi Lideri olarak tanıtan Muhammet Likoğlu, oda seçimlerinin ertelenmesi konusunda yaptığı açıklamada; ertelemeyi hayırlara vesile olacağına inanıyorum sözleriyle değerlendirdi.

Likoğlu'nun açıklaması şöyle:

24 Şubat'ta yapılması planlanan Kdz Ereğli TSO seçimleri TOBB tarafından nace kodlarındaki yapılan atamalarda karışıklıklar ve eksiklikler üzerine Ülke genelinde birçok itirazlar üzerine TOBB yönetimi tarafından ilgili Bakanlığa yapılan Oda Borsa Organ seçimlerinin ertelenmesi başvurusu dünkü Bakanlar Kurulunda görüşülerek Mayıs ayına ertelenmiştir.
 
TOBB Birlik üyesi olarak TOBB Yönetimi ile  yakın ilişkilerim sayesinde gecen hafta seçimlerin erteleneceği hakkında bilgi sahibiydim. Bu yüzden geçen hafta yapmayı planladığım resmi adaylık açıklama toplantımı erteledim.
 
Seçimlerin Mayıs ayına  ertelenmiş olması Kdz Ereğli için hayırlı olmuştur.Allah Ereğli'ye ve Ereğli insanına bir şans daha vermiştir.Bence bu durum aynı zamanda bir uyarıdır bu uyarıyı Kdz Ereğli TSO üyeleri,halkımız ve TSO Başkanlığına adaylık açıklaması yapanlar ciddiye alacağını ve gereğini yapacaklarına inanıyorum.
 
Kdz Ereğli TSO Üyeleri ve Ereğli halkı önümüzdeki Mayıs ayına ertelenen uzun zaman sürecinde geride yaşananları göz önüne alarak daha sağlıklı düşünerek ve doğru hareket ederek şahsı çıkar ve menfaat gözetmeyen, projeleri  tamamen Ereğli projesi olan TSO'ya yakışır ve yaraşır  adını EREĞLİ HALK HAREKETİ olarak ortaya koyduğum oluşumda yer alarak  destek vermelerini  bekliyorum. Mayıs ayına ertelenen TSO seçimlerinin Ereğli'ye hayırlara vesile olacağına inanıyorum.