Alaplı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi ilçedeki protokol ziyaretleri çerçevesinde Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Alaplı'da 21 Hazirandan gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası göreve getirilen MHP İlçe Yönetimi nezaket ziyaretlerine başladı.
MHP Alaplı ilçe Başkanı İsmail Altay ve Beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Aydın Memük'e nezaket ziyaretinde bulundular.  Ziyarette konuşan MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, İlçe Teşkilatı olarak yeni bir yönetim anlayışı ile güçlü bir kadro ile ilçeye hizmet için yola çıktıklarını kaydetti. İlçenin menfaatlerine yönelik olacak olan her çalışmanın arkasında olacaklarını kaydeden Altay, "MHP Alaplı İlçe Teşkilatı olarak ilçede hizmet anlamında yapılacak olan çalışmalara destek vereceğiz, yapılmayanlarında takipçisi olacağız. Amacımız ilçemiz halkının layık olan hizmeti almasıdır" dedi. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük de yaptığı konuşmada MHP Alaplı İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni ilçe yönetimine başarılar diledi.
MHP Alaplı İlçe Yönetimi daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'a ziyaret gerçekleştirdiler.