Saadet Partisi (SP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Burak Erol, il genelini karış karış dolaşarak Zonguldak halkına yerel ve genel siyasete ilişkin bilgiler veriyor.







KOZLU SAHİLİ
Erol, sahilde iftarı bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek, 24 Haziran’da halkın sandıkta iktidara gereken cevabı vereceğini söyledi. Milletvekili Erol, "Çalışmalarımız devam ediyor. 'Esas 67 Burda' alışveriş merkezinde esnafı ve Kozlu sahilinde vatandaşları ziyaret ettik. Gerçekten saha da müthiş bir ilgi var. İnanıyorum ki halkımız sandıkta iktidar partisine gereken cevabı verecek. Bizlerde elimizden geleni yaparak halkımız için çalışacağız” dedi.






KORDON VE SİTE SEMTİ
Erol, seçim çalışmalarına kordonda ve Site semtinde devam etti. Her geçen gün halkın ilgisini arttırarak alan Erol, kordonda ve site semtinde yaptığı ziyaretlerde adeta sevgi seline maruz kaldı. Erol, "2 saatlik uyku ile halkın sorunları dertlerini dinlemek için çalışıyoruz. Site ve kordon da çalışmalarımız devam etti. Halkın ilgisi her geçen gün artıyor. Halk iktidar partisinden bıkmış. Ben sorunlarını ve dertlerimi dinledikçe halkımızın sandıkta gereken cevabı vereceğini inanıyorum. Bu Saadet zinciri artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi.






ELVANPAZARCIK'TA
Elvan Pazarcıkspor Kulübü Başkanı Ali Rıza Bozkurt tarafından Elvanpazarcık beldesinde iftar yemeği programı düzenlendi.  İftar yemeği programına, Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, 3.sıra milletvekili adayı Mehmet Yaman, Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, İlçe Başkanı Recep Horozoğlu ve çok sayıda partili katıldı.Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol,” Öncelikle böyle bir organizasyonu yapan Elvanpazarcıkspor Kulübü Başkanı Ali Rıza Bozkurt’u tebrik ediyorum. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İnşallah yeni kurulan bu spor kulübünün hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözleri ile konuştu.