AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, seçim bölgesi olan Devrek, Gökçebey ve Kdz. Ereğli İlçelerinde sürdürdüğü ziyaretlerde halk ile bir araya geliyor.

 

7 Haziran Genel seçimleri öncesi başlattığı, ilçe, köy ve mahalle gezilerini seçim sonrasında da ara vermeden sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Gökçebey’de AK Parti Gökçebey İlçe teşkilatı yöneticileri, köy ve mahalle Muhtarlarla bir araya geldi, Devrek’te yaşanan ve yaraları sarılmaya çalışılan heyelan bölgesinde yapılan son çalışmaları yerine inceledi. Ardından Ereğli’ye geçerek,  Belediye tarafından organize edilen gurbetçiler gecesine katıldı.

 

GÖKÇEBEY PROGRAMI YOĞUNDU

Çaturoğlu’nun Zonguldak’ta Vadi olarak adlandırılan bölgedeki ilk durağı Gökçebey İlçesi oldu.  Çaturoğlu burada AK Parti İlçe teşkilatını ziyaretinin ardından Gökçebey’in köy ve mahalle Muhtarları ile buluştu.  Çaturoğlu AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile birlikte muhtarlarla karşılıklı görüş-alışverişinde bulundu, taleplerini dinledi.

 

YARALAR SARILIYOR

Gökçebey programının hemen ardından Devrek İlçesine geçen Çaturoğlu,  Ramazan bayramında meydana gelen heyelanın yaralarını sarmaya çalışan yöre halkı ile buluştu,  taleplerini dinledi.

Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve kalabalık kitlelere hitap eden Çaturoğlu, vatandaşların sorunları ile de yakından ilgilendi.

 

SIK SIK GELİYORUZ

Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, Tüm bölgenin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Biz sizlerle buluşmaya, sorun ve isteklerinizi dinlemeye geldik. Söz verdiğimiz gibi sürekli buralara geleceğiz. Buraya seçimden sonra o kadar çok geldik ki, gelmeyi de sürdüreceğiz.  Sizlerin başınıza değil, yanınıza geleceğimizi her defasında ifade ettik. Sorunlarınız çözülecek, yaralarınız sarılacak.  Bunun sorumluluğu içeresinde sorunlarınızı tek tek not alıyoruz bu noktada çalışıyoruz.  Sizlerden dileğim sabırlı olmanız ve ihtiyaçlarınızın, beklentilerinizin çözüleceğini bilmeniz.”

 

GURBETÇİLER GECESİNE KATILDI

Gökçebey ve Devrek programını tamamlayan Çaturoğlu, Ereğli ilçesine geçerek Kdz. Ereğli Belediyesi’nin yurt dışında yaşayan gurbetçiler adına düzenlediği “Gurbetçiler Gecesi” programına katıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile katıldığı geceye, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve Yönetim Kurulu,  Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, çok sayıda tanınmış sima ve gurbetçiler katıldı.

Gökçebey, Devrek ve Kdz. Ereğli yoğun bir gün geçiren Çaturoğlu aynı gün bazı tersane sahipleri ve vatandaşlarla çeşitli görüşmeler de yaptı.