Kdz. Ereğli Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Kızılay Ereğli Şube Başkanlığı işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya, kooperatif çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar da destek verdi.

Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu, her sene düzenledikleri kan bağışı kampanyasını bugün gerçekleştirdi. Kooperatif binasında gerçekleştirilen kampanya ile ilgili açıklama yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, 'bir ünite kan bir hayat kurtarır' düşüncesi ile kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Akyüz, "Her sene düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasını bu sene de düzenlemiş bulunuyoruz. Burada Kızılay ile işbirliği içinde düzenlediğimiz kampanyada kooperatif çalışanlarımızın yanı sıra Ereğli halkının da desteğini görüyoruz. Burada alınan bir ünite kan biliyoruz ki bir can kurtaracak. Bu düşüncelerle sadece bizim kampanyamızda değil düzenlenen tüm kampanyalara Ereğli ve bölge halkının destek vermesini istiyoruz." dedi.

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay da kan bağışı kampanyalarında Ereğli'nin, Zonguldak bölgesinde birinci sırada yer aldığını, bu nedenle de kan bağışı kampanyası düzenleyen başta Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Kan bağışı kampanyasında toplam 40 ünite kan toplandı.