Konu ile ilgili Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosundan gönderilen haber şu şekilde:
Başkan Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yöneticisi ve Işıklı Muhtarı Hüseyin Engin’in davetlisi olarak Işıklı Köyü’nde gerçekleştirilen kahvaltıya katıldı. Işıklı Köyü Kalkındırma Derneği’nin çalışmalarını inceleyen ve taktir eden Başkan Uysal, eksikliklerin giderilmesi için yapılacak çalışmalara yardımcı olacaklarını söyledi. Başkan Uysal, 01 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin önemine değinerek, bu konuda gerekli desteğin verilmesini istedi. 



 

KAPTAŞLILAR, UYSAL’I BAĞRINA BASTI

Belediye Meclis Üyesi Sezai Meriç, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ertürk, Hüseyin Engin ve eski AK Partili yöneticiler Temel Meşe, Mehmet Özçiçek eski Belediye Meclis Üyesi İsmet Koç ile birlikte Kaptaş Pazarı’nı gezen Başkan Uysal burada da Kaptaşlıların yoğun ilgi ve sevgisine maruz kaldı.

 


SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ BAŞKANIM

Başkan Uysal, “Bizim köylerimizin havası da insanımız gibi temiz. Ben sizleri çok seviyorum ve fırsat buldukça aranızda olacağım. Siz gerekeni yapın desteğinizi verin ve verdirtin. AK Parti 1 Kasım’da tek başına iktidara gelsin. Aslında geleceğinden de şüphem yok. Kaptaş bizim Ereğli bizim. Köylerimize de her konuda yardımcı olacağız ” dedi.

Kaptaşlılar da, “Sen nerdeysen biz ordayız başkanım” diyerek sevgi gösterisinde bulundu.




UYSAL MADEN ŞEHİDİNİN CENEZASİNDE

Başkan Uysal daha sonra Aydın Yayla’da buluştuğu AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile birlikte TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğündeki maden ocağında göçük altında kalarak vefat eden Şehit Madenci Erkan Seyhan’ın köydeki cenazesine katılarak,  TTK Genel Müdürü Burhan İnan ve GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Sevinç ile acılı baba Âdem Seyhan’a, başsağlığı diledi. 

Başkan Uysal, ıCHP Alaplı eski İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Kamil Akyol’un Alaplı Merkez Caminde kılınan cenaze namazına katılarak, Akyol ailesine başsağlığı diledi.

 


GÖÇÜĞÜ İNCELEDİ, ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DEDİ

Başkan Uysal daha sonra göçüğe anında müdahale ederek 20 kamyon hafriyat kaldıran Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekibiyle Kemer Mevkiinde meydana gelen göçüğü inceledi. Göçük sonucu tonlarca kayanın evin önüne çökmesi sonucu hayati tehlike atlatan Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk’e ‘Geçmiş olsun’ diyen Başkan Uysal, burada da üzücü bir olay yaşanmaması için tüm tedbirlerin alınacağını söyledi.



Başkan Uysal daha sonra şehir içindeki esnafları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.