Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık,  Meclis Üyesi Cumhur Nalcı, Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı, Nezih Anıl, Özel Kalem Müdürü Sevim Baba ile birlikte Kirmanlı Mahallesi Muhtarı Nurettin Yaman ve mahalle  sakinlerinin akşam çayı davetine katıldı.
Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman, toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bizim burada toplanmamızın özel bir nedeni yok. Biz mahalle olarak gerek başkanımızdan gerekse başkan yardımcıları ve daire müdürlerinden belediyede hep yakınlık göndük. Mahalle olarak ne talebimiz olduysa yerine geldi. Mahallemiz daha güzelleşti. Tabiki yapacağımız çalışmalar var. Bunları da zaman içerisinde sırasıyla yapacağız” dedi.
Posbıyık ise Kirmanlı Mahallesi sakinlerine gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederek “Kdz. Ereğli eski Ereğli değil. Kdz.Ereğli bugün 31 mahallesi ve 109 bin 400 nüfusuyla büyük bir kent. Sürekli gelişiyor büyüyor. Yeni önemli yatırımlar yapıyoruz. Batı Karadeniz’in en büyük şehirlerarası otobüs terminalinin temelini attık. Bunun yanısıra yeni yapılan AVM binası, mahallerdeki inanılmaz çalışmalar. 
Büyük Piknik alanları, sürekli çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Ben halkımı halkımda beni çok iyi anlıyoruz. 
Allah sizlerden razı olsun dört dönemdir beni belediye başkanı seçiyorsunuz. Halkın sevgisi bizi en çok mutlu eden olay. Bunu çekemeyenler olabilir. 
Biz birbirimize olan sevgimizi koruyoruz korumaya da devam edeceğiz. Ereğli daha güzel günler daha güzel hizmetler görecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”