Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldeye kalıcı hizmetler sağlayabilmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 

Gökçeler Belediyesi’nin Kandilli Belediyesi’ne dahil edilmesinin ardından sorumluluk alanının daha da arttığını ifade eden Aydın, taş üstüne taş koymak istediklerini bu doğrultuda toplumun her kesimine kapılarının açık olduğunu açıkladı.

 

MALİ DURUM HALKA AÇIKLANACAK

Aydın, “30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından halkımız bu göreve bizleri layık gördü. Hem Kandilli hem Gökçeler halkına desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçimler tamamlandı görevimize başladık artık hizmet üretebilmek için elimizden gelen çabayı ortaya koymaya çalışacağız. Beldemizin mali durumu ortada, piyasaya, eski personele olan borçlar mevcut. Önümüzdeki süreçte belediyenin ekonomik durumunu borçlarını yapılan veya yapılamayanları kamuoyuna detayları ile anlatacağız. Biz her zaman şeffaflıktan yanayız. Halkımız belediyenin mali yapısını çalışmalarını yakından bilmesi gerekiyor” dedi.

 

"BELDE GÖÇ VERİYOR"

Parti rozetini çıkarttığını ve beldenin bir bütün halinde kalkınmasını sağlamak istediğini de hatırlatan Aydın, “Bizim için önemli olan beldemize hizmetin gelmesidir. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda hizmetin gelebilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Belde halkımız uzun zamandır beklediği hizmeti bulamadığını rahatlıkla söyleyebiliriz, bulamadığı için de ciddi anlamda göç veren bir noktaya ulaştı. Karamsar olmadan el birliği ile yaşanabilir sorunları çözüme kavuşturulmuş bir belediye olabilmesi için çabalayacağız. Toplumun her kesimine kapımız açık” sözleri ile konuştu.