Başkan Uysal’ın Hamzafakıhlı Mahallesi ziyaretinde kışın çamur, yazın tozdan dert yanan mahalle sakinlerinin isteği üzerine başlayan 2 kilometrelik Çolaklaraltı yolundaki, alt yapı çalışmaları tamamlanırken, kilit parke çalışmaları da başladı. Mahalle Muhtarı Recep Çınar, mahalle sakinleri adına Başkan Uysal’a teşekkür etti.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 23 Nisan törenlerinin ardından soluğu Hamzafakıhlı Mahallesinde aldı.

 

Mart ayı sonunda söz konusu mahallede halk toplantısı yapan, daha sonra da sorunları daire müdürleri ile birlikte yerinde gören Uysal, mahallede 42 haneyi birbirine bağlamasına rağmen yazın toz, kışın çamurdan geçilmeyen 2 kilometrelik yolda başlayan kilit parke çalışmasını inceledi.

 

Hamzafakıhlı’da yapılan halk toplantısında özellikle mahalle içi ulaşımın daha iyi noktalara getirilmesi talebini aldıklarını ve yerinde gördüğü Çolaklaraltı yolunun bir anca yapılması gerektiğine kanaat getirdiğini söyleyen Başkan Uysal, “ 2 kilometre uzunluğundaki yolda önce alt yapı çalışmalarını tamamladık. Sonrasında kilit parke çalışmamız başladı. Mahalleyi yazın toz, kışın çamurdan kurtarıyoruz. Ayrıca mahallenin başka bir noktasında alternatif yol çalışmamızda olacak.”dedi.

 

 Hamzafakıhlı Muhtarı Recep Çınar ise yaptığı açıklamada, “Başkanıma mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir dertten kurtardılar. Sayın başkanımızın mahallemizi ziyaretinde verdiği sözü tutacağını biliyordum ama bu kadar erken de beklemiyordum, çünkü bize daha önce çok sözler verildi, bu gibi durumlara alışık değiliz.”dedi.