Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemize yeni katılan mahallelerden olan Hamzafakıhlı'daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mahallede toplam 8 bin 450 metre içme ve kullanma suyu hattı yapıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemize yeni katılan mahallelerden olan Hamzafakıhlı'daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptığı açıklamada Hamzafakıhlı Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi:
2012 yılı içerisinde 6 bin metresi şebeke ve 2 bin 450 metresi terfi hattı olmak üzere toplam 8 bin 450 metre içme ve kullanma suyu hattı yapıldı. Komple yenilenen şebeke borularını; yine o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu kullanabilmeleri amacıyla yaklaşık olarak 250 adet bina içme suyu bağlantıları yapılarak sistemimize dahil edilecektir.
Özellikle belediyemiz sınırlarına yeni katılan mahallelerde yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz; köy statüsünden mahalle statüsüne giren yerlerde de şehir merkezindeki mahallerde yer aylan bütün hizmetleri sunabilmek. Kısa bir süre içerisinde de altyapı konusunda önemli mesafeler aldık.