Kdz. Ereğli'deki 4 büyük kulübün taraftar dernekleri tarafından başlatılan “Renklerin Kardeşliği” hareketinin düzenlediği kan bağış kampanyasında yaklaşık 300 ünite kan toplandı.



18-19 Eylül tarihleri arasında Amfi Tiyatro'da Kızılay ile işbirliği ile yapılan kan bağış kampanyasına en büyük destek ise Erdemir işçilerinden geldi. Türk-Metal Sendikası yöneticilerinin de bağış kampanyasına katıldığı etkinlikte Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay taraftarlar dernek başkanlarına teşekkür etti.



Sporun kardeşliğine vurgu yapılarak "Renklerin Kardeşliği" sloganı çerçevesindeki  sportmenlik hareketi;  Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek, Galatasaray Taraftarları Dernek Başkanı Cevdet Öztürk ve Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Sadık Mercan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kan bağışı etkinliğine gelerek hem kan verdiler ve bir kez daha sporun bir oyun olduğunu belirterek, sporu seven herkesi sportmen olmaya davet ettiler.



Taraftarlar dernekleri,hazırladıkları zengin menü ile kan bağışında bulunanlara ikramlarda da bulundular. Kan bağışında bulunanlar form doldururken hangi tarakın taraftarı olduklarını da ek belgede belirttiler.