Yeni haftaya merkez Pazaryeri’ni ziyaretle başlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP)Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, gün içinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Uysal’ı muhtarlar derneğinde dernek başkanı Şükrü Kılıç ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarı karşıladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Başkan Uysal’a ziyaretleri için teşekkür ederek; “Sayın Başkanımıza Ereğli’mize ve muhtarlarımıza her zaman gösterdiği destek için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Muhtarlarımıza Türkiye’de bir benzeri daha olmayan böyle bir Muhtarlar Derneği kazandırdığı için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Uysal ise, 5 yıl boyunca Muhtarlarla birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını belirterek; “5 yılda kimseyle kavga etmedim, işimi yaptım, bir şey kaybetmedik, şehre huzur geldi. Bu huzur ve istikrarın devam etmesi için benim bir dönem daha Kdz.Ereğli için hayallerim var“ dedi.

Başkan Uysal, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Her mahallede ve şehrin her noktasında izimiz var. 5 yıl boyunca sabah 8.30’da belediye de oldum, akşam 8 -9’da çıktık. Devletin parasını korudum, haramla zıkkımla işim olmadı. Hep bildiğim doğruları söyledim.Hepinizle birlikte güzel çalışmalar yaptık, bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkür ediyor, desteklerinizin devamını bekliyorum” dedi.

Ziyarette BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.