Has Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Hülya Demiröz ve beraberindekiler Zonguldak’ın Türkali Köyünü ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi. Has Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Hülya Demiröz ve beraberindekiler Zonguldak’ın Türkali Köyünü ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi. Ziyarete Has Parti Zonguldak İl Başkanı ve aynı zamanda eski belediye başkanı olan Secaattin Gonca’da katıldı.
Türkali Köyü’nde seçim çalışmalarını sürdüren Has Parti seçmenlerden destek istedi. Has Parti İl Başkanı Secaatin Gonca ziyaretinde şunları söyledi. Gonca, “12 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletvekili adayımız Hülya Hanımla birlikte ve il teşkilatımızla Çatalağızından başlayan ziyaretimiz Türkali’ de devam ediyor. Biz çalışmalarımıza başladığımızdan beri belde ve köylerimizi geziyoruz. Bu zamana kadar yüzde seksenlik bölümünü gezdik. Gördüğümüz tablo şu. Köylerde gezdiğimizde kahvelerde oturan işsiz gençlerimiz var. Hayvancılığı kaybeden çiftçilerimizi görüyoruz. Gençlerimizin üniversite sorunları olduğunu görmekteyiz” dedi.
Has Parti 4.Sıra Milletvekili Adayı Hülya Demiröz ise ziyareti ile ilgili şunları ifade etti. Demiröz, “Başkanımın dediği gibi çalışmalarımızın başından bu yana köylerimizi ve bölgelerimizi ziyaret ettik. Genel Başkanımız Prof Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte yola çıktık. Türkalili insanlarımızın bu sıcakkanlığından dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.