Amelebirliği  Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanlığına hafta başında ataması yapılan Hasan Yılmaz'a ziyaretçi akını devam ediyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Hasan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun başarılar diliyorum' dedi. Ziyarette bir konuşma yapan Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Hasan Yılmaz, Kurumun 22 Temmuz 1923'de kurulduğunu söyleyerek, O zaman SSK ve Bağ-Kur gibi güvenlik kuruluşları yoktu. Amelebirliği  hastanesi kuruldu o dönemlerde. Şimdi ise Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı haline geldi. Amelebirliğinin ne yaptığı belli. Elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı daha da yukarıya çıkarmak istiyoruz. Bu kurumu yaşatmamız lazım' dedi.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay da ziyarette yaptığı konuşmasında, Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Böyle bir kuruluşun kendi çalışan personeline katkısı fazla olduğu görülüyor. Aynı teşkilatın içinden geldiğiniz için buranın çalışma koşullarını biliyorsunuz. Bundan önceki çalışma arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederken yeni görevinden dolayı sizlere de başarılar diliyorum diye konuştu.


 

TEFTİŞ KURULU BAŞKANI ZİYARETİ

Bu arada Amelebirliği Başkanlığı görevine gelen Hasan Yılmaz'a TTK Teftiş Kurulu Başkanı Kaya Arslan, TTK Teftiş Kurulu Başmüfettişi Orhan Balta, TTK Teftiş Kurulu Başmüfettişi Hayrullah Çakmak da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

GENÇLİK KOLLARI ZİYARETİ

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah AKBAŞ ve yönetimi, bir süre önce Amele Birliği Başkanlığı'na atanan Hasan YILMAZ'A hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah AKBAŞ konuşmasında; Görevine yeni başlayan Sn. Başkanımız Hasan YIL-MAZ'A başarılar diliyorum. Görevi en iyi şekilde icra edeceğini inanıyoruz. Amele birliğine yenilikler katacağını inanıyoruz. Şahsım ve Yönetimim adına Başarılar dilerken, Allah muvaffak eylemesini diliyorum dedi.

YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU ZİYARETİ

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun diledi.