Alaplı Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Alaplı Ak parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlunu Ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Alaplı Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Recep Tufan, Yönetim kurulu üyeleri Şeref Ayhan ve Çetin Aydın Ak Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlunu  ziyaret ettiler.
Alaplı  Ak Parti ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu Hasanlı köyü kalkındırma derneği 1967 Yılında kurulan ilçemizin en eski derneklerinden 45 yaşında bir derneğimiz ben bu derneği bu güne kadarı ayakta tutan tüm üye ve yöneticilerine teşekkür ediyorum ölenleri de rahmetle anıyorum dedi.                               

Çaturoğlu derneğinizin bayrağını  elinizde sallayarak hizmete devam ediyorsunuz  sizleri tebrik ediyorum,bu gün buraya kadarı gelerek beni ziyaretinizden dolayı hoş geldiniz diyorum dedi. Başkan Çaturoğlu tüm köyler sizleri örnek almalı bu gün Hasanlı köyünde ne varsa önce derneğin sayesinde olmuştur dedi. Çaturoğlu sizlerde bu hizmet aşkı varolduğu surece,köyünüzde bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe aşamıyacağınız hiçbir engel yok dedi.                                                                     

Çaturoğlu Dernek Başkanı Recep Tufan,Yönetim kurulu üyeleri Şeref Ayhan ve Çetin Aydına köyünüze hizmetlerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.


Alaplı Hasanlı köyü kalkındırma Başkanı Recep Tufan'da derneğe vermiş olduğu desteklerden dolayı Ak Parti ilçe Başkanı Faruk Çaturoğluna teşekkür etti.Başkan Tufan 1967 Yılında kurulan derneğimiz Alaplının en eski derneklerinden 1974 yılında dernek başkanlığına seçildim 20 sene dernek başkanlığı görevinde bulundum,1994,yılında görevi arkadaşlarıma devrettim 18,sene ara verdim, şimdi ise genel kurul yaptık Üye arkadaşlarım 18,yıldan sonra yine bana görev almamı uygun gördüklerini ima ettiler bende bu görevden kaçamıyacağımı düşünerek tekrar dernek başkanlığını üstlendim beni bu göreve layık gören tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,köyüme,derneğime layık olmaya çalışacağım.

Başkan Tufan Ekibimle hemen kolları sıvadık ilk işimiz Camimizin tabandan ısıtma işini yaptık Cami cemaatimiz sıcak bir ortamda ibadetlerini yapıyorlar,Köyümüze bir çocuk parkı aldık havalar düzelince montajına başlıyacağız,ikinci çocuk parkınıda kuracağız bu parkta her türlü spor aletleri olacak yürüyüş yapanlar,burada sporlarını yapmış olacak özellikle yaşlılarımızda kireçlenme oluyor bu spor aletleri sayesinde burada kireçlenme ile ilgili spor hareketlerini yapacaklar dedi.                                           

Tufan, diğer bir konuda köyümüzde eğitim salonu yok Camimizin altında boş salon var burayı konferans salonu olarak dizayn edeceğizdedi.TUFAN,İl düzeyinde köyümüzü en güzel,en temizköy yapmak için çalışmalara başlıyacağız,İl de en güzel köy olmaya iddialıyız dedi.Tufan tüm köylerimizi il de en güzel köy ünvanın almak için çalışmalar yapmaya davet ediyorum dedi.               

Başkan Tufan Ak Parti ilçe Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine köylerine verdikleri desteklerden dolayı Şahsım ve temsil etmekte gurur guyduğum derneğim,yönetim kurulu üyelerim,dernek üyelerim ve köyüm adına teşekkür ederim dedi. Ziyarette ayrıca günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.