AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi “Acil” serviste yatan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, acil şifalar diledi. Hasta ve yaşlı vatandaşların durumlarıyla ilgili ailelerinden bilgiler alan Çaturoğlu, yapılması gereken konuların halledilmesi için hastane yetkileri nezdinde girişimde bulundu.

Oldukça güzel görüntülerin oluştuğu ziyarette, Milletvekili Çaturoğlu’nu karşılarında gören hasta ve yakınları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hastalara tek tek tokalaşarak moral veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu,  Vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalıştıklarını belirterek, “Devletimizin şefkat eli her zaman vatandaşlarımızın yanında.  Biz kendilerinin, iyi gününde, kötü gününde, her an yanlarındayız. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız M. Fatih Çakır ile birlikte özellikle Acil ve servislerde bulunan hasta hemşerilerimizi ziyaret edip, hayır dualarını alıyoruz. Bir nebze moral kaynağı olmaya çalışıyoruz. Burada yatan hastalarımızın hepsine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yakınlarına kolaylıklar temenni ediyorum. Hastalarımızın ve yaşlılarımızın duası gayretimizi artırıyor. Onların duası bize güç veriyor. Asla onları üzmemeli, hayat tecrübelerinden ilham almalıyız.


HASTALAR DUYGULANDI

Gerçekleşen ziyaret sonrasında oldukça duygulanan ve Milletvekili Çaturoğlu ile İlçe Başkanı Çakır’a teşekkür eden hasta ve hasta yakınları talep ve sorunlarını da Çaturoğlu’na iletme fırsatı yakaladı.