Kdz. Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı, Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kaza dün gece 00.15 sularında Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 67 LF 269 plakalı otomobil sürücüsü Ayhan Saydam, tali yolda ana yola çıkmak istediği sırada Çarşı istikametine giden Gökhan Bolat yönetimindeki 34 GGD 12 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Ayhan Saydam'ın kullandığı otomobil yan yattı. Büyük hasar oluşan otomobildekilerin yardımına çevre halkı koştu. Araç içinde bulunanlar Anadolu Hastanesi çalışanlarının da yardımı ile çıkarıldı. Kazada sürücüler yara almazken, Ayhan Saydam'ın kullandığı otomobilde bulunan annesi Gül Saydam yaralandı. Başından yaralanan yaşlı kadın Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Yaşlı kadının, oğlu Ayhan Saydam ile birlikte MR çektirmek için hastaneye geldikleri, hastane çıkışı evlerine gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Kazada hasar gören otomobiller çekici vasıtası ile kamyon garajına kaldırıldı. Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı Gül Saydam'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.