Çaycuma Devlet Hastanesi Acil Servisi önündeki kavşakta 3 aracın bir birine çarpması sonucunda maddi hasarlı zincirleme kaza meydana geldi.
Acil Servis girişinde yola çıkmak isteyen 67 ZU 669 plakalı araç, hem 74 BJ 139 plakalı araca, hem de yolun kenarında park halindeki 74 BJ 139 araca çarpması sonucunda maddi hasarlı zincirleme kaza meydana geldi.
Kaza nedeniyle Devlet Hastanesi’nin önünde uzun kuyruk oluştu. Olay yerine gelen trafik ekipleri kazayı inceledikten sonra yolu trafiğe açtılar.
Günde 400-500 aracın hastaneye gelerek hastane önünde ve çevresinde gelişigüzel yapılan parkların bu tür kazalara her zaman sebebiyet verebileceği gözden kaçmazken, bu tür yerlerde daha kontrollü park yerlerinin olmasını söyleyen araç sürücüleri, "Türkiye’nin neresine giderseniz gidiniz, tüm hastanelerin önünde emniyetli park alanları var. Ama maalesef bizim Çaycuma Devlet Hastanesi’nin önünde bir park alanı yok. Bunu için yetkilileri göreve çağırıyoruz. Ben arabamı her zaman olduğu gibi yine yolun kenarına park ettim.
Park hallindeki aracıma iki araç birbirleri ile çarpıştıktan sonra benim arabama çarparak durmuşlar. Benim günahım ne?” diye ateş püskürdü.