Alaplı İlçesi Hasanlı Köyü'nün çalışkan muhtarı Recep Tufan eşi ile birlikte yakalandığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tufan, sosyal paylaşım adresinden, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi personeline de teşekkür etti. Tufan konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde eşimle Covid servisinde yatıyoruz. Hastalığımızla yakından ilgilenen AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan’a, sayın başkanın girişimi sonucu biraz önce beni telefonla arayan geçmiş olsun dileklerini ileten sağlık durumumu soran ilgilenen bir ihtiyacımızın olup olmadığını soran sıcak ilgi ve alaka gösteren Hastane Müdürü Ercan Bey'e nazik ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisine bir ihtiyaç ve sıkıntımızın olmadığını tedavi, ilgi ve alakanın çok iyi olduğunu servis doktorumuz Tuba Tok hocamızın çok ilgilendiğini hemşirelerin gerçekten beyaz melekler olduğunu,hizmetlilerin çok cana yakın hal hatır soran personeller olduğunu, yemeklerin iyi olduğunu İdareci Müdürümüz Ercan beye şahsına ve tüm doktorlarımıza hemşirelerinize, hizmetlilerinize teşekkür ettiğimi ifade ettim."