Zonguldak'ta hastanede yatan maden ocağından emekli vatandaş, hastanenin penceresinden düşmesi sonucu öldü.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi İntaniye - Göğüs Hastalıkları Servisinde, ciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gören evli ve iki çocuk babası Cevdet Sarı(67), gece saat 01.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yatmakta olduğu 1. kattaki servisin penceresinden aşağıya düştü. Düşme sonucu bacağı kırılan ve bilinci yerinde olan hasta, daha sonra kaldırıldığı yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Sarı'nın yoğun bakıma götürülürken, görevlilere Tuvalete gidiyordum, düştüm dediği öğrenildi. Sarı'nın yaklaşık 4 metre yüksekten düşmesi şüpheli bulundu.

KOĞUŞ ARKADAŞI OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYOR
Yoğun Bakımda hayatını kaybeden Sarı'nın aynı koğuşta kaldığı arkadaşı Ethem Büyükyılmaz, olayın şokunu yaşıyor. Sarı'nın çok iyi konuşan biri olduğunu, herhangi bir probleminin olmadığını ifade eden Büyükyılmaz, İkimiz de 5. koğuşta kalıyorduk. Benim koğuş arkadaşımdı. Herhangi bir sorunu yoktu. Biz uyurken gece saat 02.00'ye doğru kalkmış. Düştükten sonra koğuşçu gelip haber verdi. Yerde yatıyordu, su istedi, su verdik. Ondan sonra görevliler alıp gittiler. Bilinci yerindeydi. Nasıl oldu anlamadım." dedi.
Hastanenin Başhekim Yardımcısı Dr. Toygar Keskin ise olayın adli makamlarca soruşturulduğu için bilgi vermesinin doğru olmayacağını kaydetti.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Yapılan otopsinin ardından Cevdet sarı'nın morgdan alınan cenazesi, yakınları tarafından ambulansla Muslu Beldesi Göbü köyüne götürüldü. Sarı'nın naşı, köyde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.