AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Aygül Subaşı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki hastanelerde yeni anne olmuş  kadınlara ziyaret gerçekleştirilerek karanfil takdim edildi.

 

Ziyaret ile bilgiler veren AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Aygül Subaşı, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki hastanelerde yeni anne olmuş kadınları ziyaret ederek anneler gününü kutladıklarını ve kendilerine karanfil takdim ettiklerini söyledi.
Annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğunu belirten Subaşı, “ Bugün AK Parti Kadın Kolları olarak ilçemizdeki çeşitli hastanelerde yatan anne olmuş kadınlarımızı ziyaret ettik. Onların anneler gününü kutladık. Mutluluklarına ortak olmaya çalıştık. 
Annelik gibi hayati bir sorumluluğu üstlenmiş olan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sevgi ve sabırları sonucunda ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelerimiz dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Anneler günü bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, sevgi ve hoşgörü kültürümüzü de etkileyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yaradılışındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla annelik vazifesini yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepsini saygı minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.