Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf 7 kişilik ekip öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, Erdemir Teknikerler Derneği Yönetim Kurulu’nun maddi ve manevi desteğiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Zonguldak BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocuklarla kutladılar.


Proje sorumlularından Işıl Eda Can, yaptığı açıklamada, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Hastanede ilk defa öğrenciler olarak böyle bir proje uyguladıklarını belirterek, “Bizim yaptığımız proje bir ilk. Düzenlediğimiz eğlencede hastanede tedavi gören çocuklarla 23 Nisan Bayramı’nı kutladık. Bu konuda bize her türlü maddi ve manevi desteğini veren Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz. Zonguldak BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören küçük arkadaşlarımızdan kızlara ‘melek kanadı ve tacı’, erkeklere de ‘özel tişört ve gözlük’, bunların yanında da en önemlisi de 23 Nisan Bayramı dolayısıyla herkese ‘Atatürk’ baskılı özel tişört hediye ettik. Projemiz kapsamında 23 Nisan Bayramı pastasını kestik. Uçan balon ile dileklerimizi uçurduk. Bu şekilde her çocuğun dileğinin gerçekleşmesini istedik. Bu şekilde bir ilk olarak 23 Nisan Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerini düzenledikleri önemli projelerinde Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sağlam ve Ulaş Köse yalnız bırakmadılar.

 

Çaylı, Yönetim Kurulu Üyesi Sağlam ve Köse, “23 Nisan Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklar parkta, sahilde, sokakta oyun oynarken bazıları bundan yoksun olmamalı. Bizde dernek olarak 23 Nisan’ı onlara götürdük. Ne mutlu size bizimle beraber olduğunuz için, ne mutlu bize birlik olup küçükte olsa mutluluklar yaratabildiğimiz için” şeklinde duygularını ifade ettiler.

 

(Haber Merkezi)