Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Saral, Reşat Kartal ve Denetleme Kurulu Üyesi Aydın Uzun, Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaretinde, THK Ereğli Şubesi’nin devam eden faaliyetleri ve planlanan faaliyetleriyle ilgili olarak bilgi verdiler. THK Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, gençlere havacılığı sevdirmeye çalıştıklarını ve bu amaçla Ereğli ve Alaplı’da çeşitli faaliyetler düzenlemeyi planladıklarını belirterek, Belediye’den de destek isteyeceklerini ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu da, Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı ve Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Başkan Çimenoğlu, Türk Hava Kurumu’nun  Alaplı’da bir takım faaliyetlerde bulunmasının kendilerini de mutlu edeceğini belirterek, “Belediye olarak bu faaliyetlerin yapılabilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” dedi.

Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeler, ziyaretin anısına Belediye Başkanı Çimenoğlu’na plaket takdim ettiler.