Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir makamında bıçaklı saldırgan tarafından ağır yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre Kilimli Belediyesi’nin bir dönem Belediye Başkanlığı da yapan Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir, makamına gelen ve adının H.S. olduğu öğrenilen saldırgan ile tartıştı. Tartışmanın ardından H.S. bıçakla Özdemir’i 3 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Polisler tarafından H.S. yakalanıp gözaltına alınırken Başhekim Yardımcısı Özdemir’in ise ameliyata alındığı öğrenildi.

 

Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren, eski Kilimli Belediye Başkanı ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir'in bıçaklı saldırıda yaralanmasına ilişkin, "Size genel durumu 'orta' diyebilirim. Arkadaşlarımızdan aldığımız bilgide hastaneye ilk geldiğinde şuurunun açık olduğudur" dedi.

Eren, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Özdemir'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. 

Özdemir'i olayın ardından ameliyata aldıklarını ifade eden Eren, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız Seçkin Özdemir'le ilgileniyor. Kalp damar, genel ve göğüs cerrahiyle ilgili arkadaşlarımız gerekli ilk müdahaleyi yaptı. Şu anda söyleyebileceğim ilk müdahalenin yapıldığıdır. Tıbbi durumuyla ilgili 'net şudur' demek çok da doğru değil. İki bıçak darbesi var. Ameliyathaneden çıktıktan sonra arkadaşlar yoğun bakıma alacak. Size genel durumu 'orta' diyebilirim. Arkadaşlarımızdan aldığımız bilgide hastaneye ilk geldiğinde şuurunun açık olduğudur. Olayın sıcaklığı ortadan kalktıktan sonra detaylı bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağız."