Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesi yeni yapılan öğretmenevi binasından satın almış olduğu yeni hizmet binasına taşınması nedeni ile Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Reşat kartal ve Kdz Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve THK üyesi Ali Çetin, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Odabaş'a yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını dilediler.
Ziyarette konuşma yapan THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ın şahsında tüm sendika üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Türk Metal  Sendikasının Kdz Ereğli'de önemli bir sivil toplum  kuruluşu olduğunu, THK Şubesi olarak her zaman emeğin, emekçinin  ve Erdemir işçisinin yanında olduklarını belirtti.
 Likoğlu, Erdemir işçisinin her ramazan ayında THK'ye yapmış oldukları fitre zekat yardımlarından dolayı beş paydaş kurum adına Türk Metal Sendikası üyelerine teşekkür etti.
Sendika Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'na teşekkür etti.
 THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Sendika Başkanına THK'yi tanıtıcı çeşitli hediyeler ve ziyaret anısına THK'nin şiltini takdim etti.