Bayat Köyü muhtarlığı tarafından, köye yaptığı hizmetlerden dolayı Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hayırsever İrfan Yazıcıoğlu'na teşekkür plaketi verildi.

Köy muhtarı Ahmet Eyrilmez, cami içerisinde gerçekleştirilen plaket töreninde yaptığı açıklamada, camideki eksiklerin giderilmesi noktasında kendilerine yardımcı olan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu'na teşekkür ettiğini söyledi. Muhtar Eyrilmez, bu sene oldukça sıcak geçen yaz mevsiminde köy camisinde bir tane klimanın yetersiz kaldığını ikinci bir klimaya ihtiyaç duyduklarını belirterek, şöyle dedi:

"İçinde bulunduğumuz yaz mevsimini bu sene çok daha sıcak havalarla karşılaşarak geçirmeye çalışıyoruz. Tabii, bu sıcaklık her şeyi olduğu gibi camimize gelen cemaatimizi de etkiledi. Camimizdeki mevcut klimamız yetersiz kalınca, hayırseverler vasıtasıyla bir klima daha almak istedik. Sağ olsun Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, saygın iş adamı İrfan Yazıcıoğlu bir dediğimizi iki etmedi. Kendisine, Bayat köyü halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ise sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, topluma hitap eden kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü