Kızılay bağış ve yardımlarda bulunan Karadeniz Ereğlileri unutmadı.

Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Kızılay'a katkı veren hayırseverlere teşekkür edildi. Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, AKP'li Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AKP Kdz. Ereğli Şube Başkanı Erol Şahin'in de katıldığı törende konuşan Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay, kahvaltı davetine katılım gösterenlere teşekkür etti ve şöyle konuştu:
"Kızılay Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan kurban bağışında bulunan hayırseverler için bağışladıkları kurbanın dini vecibelere göre kesildiğine dair kurban kesim CD'si kesilen kurban etlerinden 1 kg.lık kavurma ve beratlarını kendilerine teslim etmek üzere toplanmış bulunuyoruz..
Ben Kdz. Ereğli Kızılay Derneği Şube Başkanı olarak Kurban Bağışında bulunan 74 hayırseverimize teşekkür ediyorum. Hayırsever Ereğli halkımızdan da bağışların artmasını temenni ediyorum. Bağışlarla ve yardımlarla Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanlığımız daha da güçlenerek mağdur durumda bulunan tüm insanlara zamanında yardımlarını teslim etmek öncelikli olarak hedefimiz ve amacımız olacaktır.
Ben bu duygularla Kızılay Derneğimize kurban bağışında bulunan hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca Kızılay Derneğimize desteklerini esirgemeyen başta Sayın kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına ve Ereğli Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gün 10 Nisan Polis Günü olması nedeniyle Polis Gününü de kutluyorum."