Seçkin Organizasyon, 2011-2012 kültür-sanat etkinliklerini sürdürüyor. Seçkin Organizasyon, Türkiye'nin Rock yıldızı Hayko Cepkin'i Zonguldak'a getiriyor. 11 Aralık 2011 Pazar günü saat 20.00'de Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleşecek etkinlikte Hayko Cepkin, Zonguldaklı Rock müziksevenleri yine coşturacağa benziyor. Gençlerin yoğun ilgisini çeken ve Zonguldak'ta kalabalık bir kitle görmek istediğini belirten Hayko Cepkin'in ön satış bilet ücretleri Zonguldak'a özel sadece 20 TL.
Seçkin Organizasyon sahibi Seçkin Arslan, yaptığı açıklamada, Tecrübeli ekibimiz ve geniş portföyümüzle Zonguldak'ta yapılmayanları yapmaya devam ediyoruz. Ülke çapında önemli şarkıcıların ve sanatçıların Zonguldak'la buluştuğu önemli etkinliklerimizde halkımızı da aramızda görmek bizlere mutluluk verecektir dedi.
HAYKO CEPKİN'İN KİMLİĞİ
İstanbul'da 11 Mart 1978'de dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda 2 yıl boyunca şan üzerine eğitim gördü. Cepkin, daha sonra Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. Akademi İstanbul'da da bir yıl süresince piyano eğitimi alan şarkıcı, 1997 yılında profesyonel müzik yaşamına klavyeci olarak başladı. Sahneyi paylaştığı isimler arasında sırasıyla Öztürk, Ogün Şanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimler vardı. Cepkin ayrıca bu müzisyenlerin bazılarının albümlerinde aranjör ve düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. Cepkin, Murathan Mungan'ın sözlerini yazdığı şarkıların farklı müzisyenler tarafından seslendirildiği Söz Vemiş Şarkılar isimli albümde yer alan ve Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi giden" adlı şarkının da düzenlemesini yaptı. Hayko Cepkin, 2005'te beste ve müziğini kendisinin yaptığı ve evinde kaydettiği şarkıları bir araya getirerek ilk albümünü çıkardı.
Alternatif tarzdaki albüm "Sakin Olmam Lazım" adıyla müzik marketlerdeki yerini aldı. 2007'de Tanışma Bitti adıyla piyasaya sürdüğü albümünde rock soundlarını ağırlıklı olarak kullanan şarkıcı, albümde gitarist Umut Töre, bas gitarist Poyraz Kılıç ve baterist Murat Cem Ergül'le birlikte çalıştı.