Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürüten Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül Malkoç, “10–16 Mayıs” tarihleri arasında kutlanmakta olan Engelliler Haftası kutlama etkinlikleri  kapsamında 50 engelli çocuğu Gökçebey’deki Çanakçılar Hayvanat Bahçesini gezmeye götürdü.
Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç ve yöneticileri, 50 engelli çocuk ve aileleriyle birlikte Çaydeğirmeni Belediyesinin tahsis ettiği iki otobüs ile Çanakcılar Hayvanat Bahçesine gittiler.

 MUTLULUKLARI GÖZLERİDEN OKUNDU
Başkan Songül Malkoç ve yönetim  Kurulu üyelerinin eşlik ettikleri hayvanat bahçesi gezisi sırasında çocukların ve ailelerinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Yaklaşık bir saat süreyle hayvanat bahçesinde gezen çocuklarla Başkan Malkoç, her zaman olduğu gibi yakından ilgilenirken ellerinden tutup onlarla dolaşıp zaman zamanda eğlencelerine ortak olmayı da ihmal etmedi. Gezinin ardından  Çanakçılar A.Ş Yöneticileri engelli çocuklara yemek ikramında bulundular. 

ÇOCUKLAR VE MALKOÇ ÇANAKÇILAR TEŞEKKÜR ETTİ.


Çanakcılar Seramik Fabrikasının sahipleri Mithat Çanakcı-Mehmet Çanakcı- Sezai Çanakcı ve Yöneticileriyle birlikte beraber hayvanat bahçesinden ayrılmadan önce toplu olarak fotoğraf çektiren engelli çocuklar, fabrika sahiplerine teşekkür ettiler. 
Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç, “Engelliler Haftası kapsamındaki etkinliklerimizi geleneksel hale getirdik, daha önce de bizi burada ağırladılar. Her zaman engellilerin yanındalar. Katma değerin dışında sosyal sorumluluk projelerine de her zaman destek veriyorlar” dedi. Malkoç, “Çanakcılar Seramik A.Ş Kurucu Onursal Başkanlarından Sayın Mithat Çanakcı’ya, Sayın Mehmet Çanakcı’ya, Sayın Hakan Çanakcı’ya, Sayın Sezai Çanakcı’ya ve yöneticilerinden çalışanlarına kadar hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.