Ocak;    Alaplı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Haziran ayında altyapı ihalesi yapılarak temelini atacaklarını müjdeledi.

 Alaplı Ticaret Odası (TSO) ve Kdz Ereğli Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ortak istişare toplantısı düzenledi. Alaplı TSO hizmet binasından düzenlenen toplantıda konuşan Oda Başkanı Recep Ocak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) temeli 2016 yılı içinde atılacağını söyledi.

25-29 Nisan tarihleri arasında Almanya da düzenlenecek olan Messe endüstri fuarına üyelerimizle birlikte katılacaklarını ifade eden Ocak, şöyle konuştu:

KOSGEB destekli fuarlarda KOSGEB’in desteklerinin alınabilmesi için gideceğimiz Almanya fuarında iş adamlarıyla ikili görüşmeler düzenlenmesi gerekiyor. Bu düzenlemeleri de MÜSİAD’ın sayesinde yapacağız. MÜSİAD’ın TOBB kadar yurt dışında ne kadar etkin bir kurum olduğunu gördük. Amacımız iş adamlarımızla birlikte İlçemize, İlimize hem de Ülkemize nasıl faydalı olabiliriz diye böyle bir toplantı düzenledik. Bu tür toplantılarımız devam edecek. Ayrıca Alaplı OSB’nin Haziran ayı içerinde altyapı ihalesi yapılarak bu yıl içinde temelini hep birlikte atacağız. Burada büyük emekleri olan Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğluna sonsuz teşekkür ediyorum.”

MÜSİAD Kdz Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer de, böyle bir toplantıda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte olmaktan dolayı memnun olduklarını belirtti.


Haber: Cem Sürmeneli