Türkiye Genç Kadınlar Futbol Ligi ve Yıldız Kadınlar Futbol Ligi’nde çeyrek final karşılaşmalarına hazırlanan Ereğli Belediyespor futbol takımları hazırlıklarını sürdürüyor. Konuya ilişkin kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde: Takımlarımız, 18 Ağustos Pazar gününü de tek antrenmanla geçirdi. Saat 09.30’da başlayan ve kulübümüzün Kışla Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Varlık ve Kaleci Antrenörü Mustafa Tatar nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, A Milli Kadın Futbol Takımı’nın 19-26 Ağustos tarihlerinde yapacağı Kocaeli Kampı’na davet edilen A Takımı oyuncularımız Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri ile U-17 Kadın Milli Futbol Takımı Kampı’ndan dönen Damla Bozel de katıldılar.

 

BERNA YARIDA BIRAKTI 

Kondisyon çalışmalarıyla başlayan ve ardından da ilk bir saatlik bölümü istasyon çalışmaları ile devam eden antrenmanda futbolcularımız şut çalışması da yaptı. Neşeli geçen antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maçta sol ayak bileği burkulan milli futbolcumuz Berna Yeniçeri antrenmanı yarıda bıraktı. 

 

KAMPA KATILACAKLAR

Bu arada Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nın 19-26 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştireceği kampa katılacak olan futbolcularımız, aynı günün sabahı saat 05.00’te kampa katılmak için yola çıkacaklar. Milli sporcularımız Ebru Topçu, Berna Yeniçeri, Zübeyde Kaya ve Başak İçinözbebek, sabah saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi Tesisleri’nde takım arkadaşlarına katılacaklar.